Priotiv ispiranja mozgova

Go down

Priotiv ispiranja mozgova

Komentar  buntovnik on Sun Sep 06, 2009 11:14 am

Prije svega treba se boriti protiv ispiranja mozgova mladim ljudima, koji se tek razvijaju, od strane vjerskih institucija. vjera kao vjera nikome ne smeta.ali treba stati na kraj desavanjima koja se desavaju na podrucju bivse SFRJ. Ona je stvar pojedinca i kako ce se ko odnositi prema njoj njegova je licna stvar.

za Hrvatsku postoji podatak da je crkva iz drzavnog proracuna dobila 383 000 000 kuna, a to je vise nego sto je dobilo Ministarstvo turizma. Za 10 godina katolicka crkva dobiila je oko 4 milijarde kuna. Pitam se kome je potrebniji taj novac crkvi ili turizmu. ili se mogao jos bolje iskoristiti da je dat gladnom narodu Afrike.

Vjerske institucije su protiv gej brakova i svega sto je vezano za te ljude. Sam isus govorio je o ljubavi prema svima, zasto crkva negira ljubav prema svima, bez obzira kakvi su. Ovo je licemjerno i diskriminiraju sve sto je drugacije od njih.

Vjerujte i budite duhovni, ali to ne pricajte na sve strane i ne terorizirajte druge ljude s tim, jer onda se gubi smisao vjere!

buntovnik

Broj komentara : 7
Join date : 2009-09-06

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu