Pedofilija

Go down

Pedofilija

Komentar  Dana on Sun Sep 06, 2009 2:42 pm

ŠIBENSKIM ulicama slobodno šeće 69-godišnjak protiv kojeg je policija podigla kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela spolnog odnosa s djetetom i rodoskvrnuća, piše Slobodna Dalmacija. Šibenčanin P. D. je na kriminalističku obradu priveden 14. kolovoza i to nakon što ga je policiji prijavio njegov sin. Prijava je stigla 10 godina nakon što se posljednje silovanje dogodilo.

Šibenčanina se tereti da je sada 19-godišnju unuku silovao više puta u razdoblju 1994. do 1999. godine, dakle u periodu dok je bila djevojčica starosti svega četiri do devet godina. Sve je kulminiralo upravo 1999. godine kad je P. D. boravio u Francuskoj, gdje je sinu pomagao u izgradnji kuće. Šibenčanina je prije dvije godine, naglo i bez riječi, napustila supruga, navodno zato što je saznala za njegove perverzije.
avatar
Dana

Broj komentara : 189
Join date : 2009-08-01

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Re: Pedofilija

Komentar  Dana on Sun Sep 06, 2009 2:43 pm

POLICIJA je jučer oko 19 sati u autokampu Ježevac na otoku Krku privela 57-godišnjeg njemačkog državljanina Halla Klausa Jurgena kojeg se tereti za seksualno zlostavljanje 14-godišnjaka.

Na plaži je prije privođenja policija zatekla nesvakidašnji prizor - skupina djece je udarala Nijemca i uzvikivala kako je "pedofil". Jurgen, koji je inače po zanimanju je odgojitelj, u Hrvatsku je došao na ljetovanje sa skupinom štićenika jednog popravnog doma iz Njemačke, a jednog od njih je dodirivao i pokušavao ga natjerati da mu "uzvrati uslugu".
avatar
Dana

Broj komentara : 189
Join date : 2009-08-01

Vidi profil korisnika

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu